Leírás és Paraméterek
Megérkeztek az Update üzletekbe a hagyományos farsangi fánkok kétféle ízben. Kóstolja meg a Norbi Update lekváros töltelékkel töltött fánkot, ami 40 %-kal csökkentett szénhidráttartalmú finomság a hagyományos termékekhez képest.
- Olajban sült, kelt tésztából készült töltött péksütemény.
- 40%-kal csökkentett szénhidráttartalom.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
- Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
- Élelmi rostban gazdag.
- Fehérjeforrás.
Összetevők: Búzaliszt, kajszibarackos töltelék édesítőszerekkel 20% {gyümölcsvelő (kajszibarack) 45%, édesítőszerek (szorbit, maltit), tömegnövelőszer (polidextróz), sűrítőanyag (pektin, módosított kukoricakeményítő), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát), aromák, színezék (lutein, carminvörös)}, ivóvíz, napraforgó étolaj, fánkpor {búzaliszt, tojásfehérje por, emulgeálószerek: (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil borkősav észterei), tejsavópor, étkezési só, teljes tojáspor, búzarost, csomósodást gátló anyag (kalcium-karbonát), aromák, búzaglutén, enzimek, színezék (karotinok), lisztkezelő szerek (aszkorbinsav, L-cisztein)}, búzaglutén, teljes tojáslé, élesztő, szójaliszt, növényi rost (bambusz).
Allergén információk: Glutén,szója-,tej-, tojásszármazékot tartalmaz. Nyomokban szezámmagot, dióféleségeket, földimogyorót tartalmazhat.
Átlagos tápértékadatok:
100 g termék | |
Energia | 1383 kJ/329 kcal |
Zsír | 13,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 2,5 g |
Szénhidrát: | 36 g |
amelyből cukrok: | 6,4 g |
amelyből poliolok: | 7,1 g |
Rost: | 6,6 g |
Fehérje: | 8 g |
Só: | 0,9 g |