Leírás és Paraméterek
A hagyományos termékek fő összetevője a kristálycukor, szénhidráttartalma kb. 60 g/100 g! Mi egy eritritet is tartalmazó update édesítőkomplex-szel értük el a finom édes ízt és így 50%-kal kevesebb a fonott kalácsunk szénhidráttartalma, csak 27,5 g/100 g! Az eritrit, növényi alapú természetes édesítőszer, mely megtalálható többek között a dinnyében, szőlőben és körtében is! Fogyaszd update lekvárral, vajjal vagy mogyorókrémmel!
- Kalács tésztából készült töltetlen pékáru.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
- Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
- 50%-kal csökkentett szénhidráttartalom.
- Rostban gazdag.
- Fehérjében gazdag.
Összetevők: ivóvíz, búzaliszt, vitális búzaglutén, margarin [finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), ivóvíz, emulgeálószerek (zsírsavak mono-, és digliceridek), étkezési só, tartósítószerek (szorbinsav, kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, színezék (karotinok)], szójaliszt, növényi rost (bambusz), édesítőszerek (maltit, eritrit), sütőszer [búzaliszt, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, nátrium-sztearoil-2-laktilát, tejsavópor, csomósodás gátló anyag (kálcium-foszfát), lisztkezelő szer (aszkorbinsav), enzimek], élesztő, étkezési só, pasztőrözött teljes tojáslé.
Allergén információk: Glutént, szóját, laktózt, tojást tartalmaz. Nyomokban diót, mogyorót, szezámmagot tartalmazhat.
Átlagos tápértékadatok:
100 gramm termékben: | |
---|---|
Energia | 1203 kJ/ 286 kcal |
Zsír | 8,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 4,3 g |
Szénhidrát: | 27,5 g |
amelyből cukrok: | 0,7 g |
amelyből poliolok: | 5,9 g |
Rost: | 9,2 g |
Fehérje: | 17 g |
Só: | 0,84 g |